Bugs 2012.1 RC1
Post new topic Moderator: bluelupo
Users browsing this forum: None
Mark all topics read
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts   Network connection stops boot process
12 vilde 7756  30.05.2012, 20:18 
oduffo View latest post
No new posts   lxde/i386, ceni - NM conflict
1 michaa7 1707  23.05.2012, 11:29 
michaa7 View latest post
No new posts   installer aborts with an error message (LVM installation)
0 bluelupo 1345  18.05.2012, 19:43 
bluelupo View latest post
The selected topics have been moved.   Moved: (solved, pls mv 2 sw/hw)kde, xfce, ..., no boot fll-fromiso
8 michaa7 305  18.05.2012, 15:33 
michaa7 View latest post
No new posts   sidu-installer does not recognize the LVM devices
6 bluelupo 2550  18.05.2012, 14:56 
bluelupo View latest post
No new posts 15 Dell Latitude E6500, wireless and ceni
1 dibl 2305  18.05.2012, 14:23 
dibl View latest post
No new posts   three red "failed" during boot
3 vilde 2146  17.05.2012, 23:28 
devil View latest post
No new posts   bug with lxde with f2
5 otto 2310  17.05.2012, 20:55 
Bequimão View latest post
Sort by:   Order:    Display topics from previous:   
Search:  
  
Jump to:  
Post new topic All times are GMT - 11 Hours
Mark all topics read
Moderator: bluelupo
Users browsing this forum: None
Legend
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]   No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]   Sticky Sticky
New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]   No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]      
In this forum you can:
 Post new topics  Reply to topics
 Edit your posts  Delete your posts
 Attach files  Download files
 Vote in polls  
Powered by Zafenio